Geçmiş Geleceğin Malzemesidir

22.11.2020, 22:02

Sevmeyince tam olamıyormuş insan. Her ne kadar kaçmaya da çalışsan, kendini de kandırsan, konu her zaman bir kadının gülüşüne geliyor elbet. Demek ki içimizde bulunan binlerce anlamı, yüklememiz gerekiyor birilerine. Susmak, yalnız kalmak ne kadar güzel olsa da, saçmalayacağını bile bile zorla konuşturuyor insanı.

Bundan bir hafta önce her şeye s.kerler diyebilecek iken, şimdi eksiğim, acizim. Beceremediklerim var hayatta. Bilmiyorum, anlamıyorum. Yapmam gerekenlerden haberim yok, güzel kokmuyorum, temiz değilim. Saçlarımı beğenmiyorum, belki biraz burnum büyük. Sigara kokuyorum, daha iyisini yapabilirdim, daha iyisini söyleyebilirdim.

Ne kadar da zor.

Bir insanın ne düşündüğünü anlamak.

Ama ne kadar güzel olurdu, bir insanla aynı şeyleri düşünmek. Onun koca bir şehri var, ben ise o koca şehrin, küçük bir otel odasında yapayalnızım.

İçimde bir yerler, hala yaşadığımı hatırlattığın için teşekkür ederim. Neden her şeyi boş vermeyip, daha iyi bir insan olmam gerektiğini hatırlattığın için teşekkür ederim.

Ben hep susayım, sen de kedilerle konuş. Kedilerle seni dinlerim, sen kedilerden de güzelsin. Kediler kadar olmasa da, belki beni de seversin.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir